Gönderiliyor...
Hakkımızda

2006 yılında M.T.M. Özel Sağlık ve Eğitim Hizm. İthalat İhracat Turizm Seyahat İnşaat Tic. A.Ş. 14 Tıp Doktorunun güçbirliğiyle kurulmuştur. Amacımız gelişen ve büyüyen Antalya’nın sağlık hizmeti ihtiyacında etkili yer almak olmuştur. Bu amaçla 2006 yılında bölgede güçlü cerrahi tıp merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bölge halkının sağlık hizmeti ihtiyacında olan hızlı artış nedeniyle hastaneye dönüşüm çalışmaları başlamış ve 11 Kasım 2011 tarihinde hastaneye dönüşerek yeni binasında Özel Meditalya Hastanesi olarak faaliyetine devam etmiştir. 2012 Mart ayında markasını daha da sağlamlaştırarak adını Özel Olimpos Hastanesi olarak değiştirmiştir.

Özel Olimpos Hastanesi, hekim kadrosunu genişleterek 40 civarında hekimle, 250 ‘e yakın personeliyle, son teknolojiyi de kullanarak, yeni binasında daha geniş bir tanı ve tedavi merkezi haline gelmiştir.

24 poliklinik, 67 yatak, 19 yeni doğan yoğun bakım, 10 erişkin yoğun bakım, 3 koroner yoğun bakım ünitesi, 5 acil gözlem yatağıyla hizmet veren Özel Olimpos Hastanesi deniz manzaraları suit odalarıyla sağlık turizmi kapsamında da, kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet verirken “Herkese Sağlık” prensibiyle SGK kapsamında tüm vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

1 Acil İlk Yardım, 1 Hasta Nakil aracı ve Hasta Servisi ile 7/24 ihtiyaç duyulması halinde hastalara kesintisiz hizmet sunan Özel Olimpos Hastanesi, “Sağlığın Sönmeyen Meşalesi” sloganıyla hasta memnuniyeti odaklı bir çalışma sergilemektedir.

Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, KBB, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin - Omurilik ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Cildiye, Radyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Enfeksiyon Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Biyokimya, Diş Polikliniği, Beslenme ve Diyet Polikliniği, Radyoloji, Acil Servis olarak 21 branşta hizmet veren hastanede, Yeni Doğan, Dahili, Cerrahi ve Koroner Yoğun Bakım Üniteleri mevcuttur.

MR, Bilgisayarlı Tomografi, Dijital Röntgen, Mamografi, Panoramik Röntgen, EEG, EMG, Eforlu EKG gibi tanı yöntemleriyle de erken tanı ve tedavi olanakları sağlanmaktadır.

Ayrıca 2012 yılı Kasım ayında ülke genelinde yapılacak olan Sağlık Hizmetlerinde Kalite Standartları Çalışmaları ve denetimleri kapsamında kurum olarak gerekli çalışmayı yapılmakta  ve hizmet kalite standartlarının her geçen gün artırmaktadır.